Geschrokken Van Hooijdonk maakte ook bus-incident mee

5 april 2015, 11:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pierre van Hooijdonk heeft het nieuws rond de beschieting van de spelersbus van Fenerbahçe op zaterdagavond met bovengemiddelde interesse gevolgd. De oud-profvoetballer speelde tussen 2003 en 2005 voor de Turkse topclub en kan zich ook een incident herinneren. Hij vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is, laat hij via Twitter weten.

"Ongelooflijk nieuws over de bus van Fenerbahçe die is beschoten door voetbalterroristen. What's next?", zei Van Hooijdonk, begeleid door de hashtag #idiots. Bij het incident van zaterdagavond raakte de buschauffeur gewond. Fenerbahçe wil dat de competitie stilgelegd wordt vanwege het bizarre voorval.

De oud-spits omschrijft verder een gebeurtenis die hij zelf meegemaakt heeft in Turkije. "Op de weg van de uitwedstrijd tegen Rizespor naar het vliegveld van Trabzon heb ik in 2004 iets soortgelijks ervaren. De bus werd toen bekogeld met stenen. De buschauffer en Serkan raakten gewond. Het was de meest beangstigende ervaring in mijn carrière. We reden bijna de Zwarte Zee in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen