Guardiola wil duizend Dantes, Lahm voelt gemis Robben

5 april 2015, 12:02

Bayern München moest het zaterdag in 'Der Klassiker' tegen Borussia Dortmund stellen zonder David Alaba, Franck Ribéry en Arjen Robben. De Duitse recordkamioen won de kraker ondanks het gemis van het drietal sterkhouders met 0-1. Coach Pep Guardiola baarde opzien met een driemansverdediging en was zeer verheugd met het behaalde resultaat.

"Deze wedstrijd heeft veel waarde voor me", zegt Guardiola, die met Bayern maar liefst 34 punten voor staat op Dortmund. "Iedere wedstrijd is weer ontzettend moeilijk, we moeten alles blijven geven. Maar we hebben het goed gedaan tegen een zeer sterk elftal. Ik draag de overwinning op aan Dante. Ik wil wel duizend Dantes in mijn team hebben", aldus de Spaanse trainer, die dus lyrisch was over de Braziliaanse verdediger.

Aanvoerder Philipp Lahm vond wel dat Bayern de absentie van de belangrijke spelers voelde. "Het is duidelijk dat we een ander team zijn zonder David Alaba, Franck Ribery en Arjen Robben", aldus de routinier. "Toch hebben we nipt gewonnen. Het was wel zwaarbevochten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen