Geïrriteerde Clasie: "Mensen moeten niet te snel oordelen"

5 april 2015, 15:21

Na de wedstrijd tegen AZ, waarin hij weer uitstekend speelde, werd Jordy Clasie vooral gevraagd naar een duel waarin waarin hij níet meedeed. Iedereen wilde van hem weten wat er nu precies voorgevallen was bij Oranje en waarom hij het trainingskamp van de nationale ploeg eerder deze week verliet.

Clasie werd in de basis verwacht in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (1-1), maar moest op de bank plaatsnemen. Een dag later keerde hij terug naar Feyenoord, omdat hij zou kampen met knieklachten. Her en der werd gesuggereerd dat Clasie helemaal nergens last van had en vooral vertrok bij Oranje uit onvrede over zijn rol als reserve tegen de Turken, maar daar klopt volgens de middenvelder helemaal niets van.

"Mensen die mij kennen, weten dat ik zo niet in elkaar steek", zei hij in gesprek met de verzamelde media. "Natuurlijk baalde ik dat ik niet speelde tegen Turkije, als voetballer wil je altijd spelen. Maar in goed overleg met de mensen die me behandeld hebben, de medische staf, is besloten dat ik vertrok bij Oranje."

"Ik zou nooit zelf, op eigen initiatief, bij Oranje vertrekken", benadrukt Clasie, die tegen AZ tachtig minuten speelde, enigszins geïrriteerd. "Dat er veel gespeculeerd is over mijn blessures, heb ik ook gehoord. Het enige dat ik daarover wil zeggen, is dat mensen die mij niet kennen niet te snel moeten oordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen