Vorm houdt de nul bij Spurs, maar laat dure punten liggen

5 april 2015, 16:32

Michel Vorm kreeg zondagmiddag de kans om het in de Premier League te laten zien onder de lat bij Tottenham Hotspur. De Nederlandse doelman mocht keepen in de uitwedstrijd tegen Burnley FC en wist zijn doel schoon te houden. Drie punten wist de Nederlandse goalie niet te pakken, aangezien Spurs bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Vorm stond op doel vanwege de absentie van Hugo Lloris. De eerste keeper van Tottenham is nog herstellende van een blessure, die hij heeft overgehouden aan het treffen met Leicester City (4-3 winst) van twee week geleden. In dat doel moest Lloris al na vier minuten de strijd staken. Dat gaf Vorm toen de gelegenheid om voor de Londenaren te debuteren in de PL, nu mocht hij dus voor de tweede keer opdraven. Dat deed hij naar behoren. Hij werd een paar keer getst door Burnley, maar gaf zich niet gewonnen.

Spurs creëerde zelf heel weinig, 0-0 was dan ook een logische uitslag op basis van het spelverloop. Door het puntenverlies heeft Tottenham het nagelaten om de vijfde plaats over te nemen van Liverpool. Beide ploegen staan op 54 punten, maar de concurrent heeft een beter doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen