Steblecki pijnigt Go Ahead bij debuut coach Demmers

5 april 2015, 18:59   Bijgewerkt: 5 april 2015, 19:16

Go Ahead Eagles heeft de eerste wedstrijd onder leiding van coach Dennis Demmers verloren. Op bezoek bij SC Cambuur leek de Deventerse ploeg zondag een punt te gaan pakken, maar in de slotfase ging het mis. Invaller Sebastian Steblecki tekende in de 82ste minuut voor de enige treffer van het duel en gaf Cambuur daarmee wat het op basis van het spelbeeld ook verdiende, een zege: 1-0.

Zodoende leed Go Ahead Eagles haar zesde opeenvolgende nederlaag in de Eredivisie, in die reeks wist het slechts één doelpunt te maken. Het leidde twee weken geleden, voor de interlands, na het verlies tegen Vitesse tot het ontslag van coach Foeke Booy. De Fries werd opgevolgd door zijn voormalige assistent Dennis Demmers, maar die heeft in zijn eerste wedstrijd niet voor een schokeffect kunnen zorgen.

Go Ahead hoopte ondertussen toe te slaan in de omschakeling of uit een standaardsituatie. Verdediger Jop van der Linden stichtte twee keer gevaar met een indraaiende vrije trap en op slag van rust legde Vriends het leder na een vrije schop met het hoofd breed op Sander Duits, maar de middenvelder kwam bij de tweede paal tekort om raak te koppen. Zodoende kreeg de Overijsselse equipe wel mogelijkheden, al zou een voorsprong op basis van de eerste 45 minuten iets te veel van het goede zijn geweest.

Door het verlies lijkt Go Ahead zich op te kunnen gaan maken voor de nacompetitie. Concurrenten ADO Den Haag, Heracles Almelo en NAC Breda pakten dit weekend namelijk wel minimaal één punt, waardoor Go Ahead nu vijf punten onder de rode streep staat, met nog vijf wedstrijden te spelen. Cambuur wipt door de winst over Willem II en FC Twente naar de achtste plaats en mag stiekem nog dromen van Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen