Cliché in Almelo: "We hebben nog vijf finales te gaan"

6 april 2015, 10:56

ADO Den Haag pakte zondag op de valreep drie punten in de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-3) en dat is volgens Bryan Linssen, speler van concurrent Heracles Almelo, een gunstig resultaat in de strijd tegen degradatie waarin hij met zijn club is verwikkeld.

"Nu blijft het nog een beetje bij elkaar en anders loopt Excelsior verder weg", legt Linssen uit op de officiële website van Heracles Almelo. "Dat neemt niet weg dat we het zelf moeten doen. We moeten nog naar NAC en wie weet kunnen we zaterdag tegen Ajax al voor een stuntje zorgen. We hebben nog vijf finales te gaan."

Heracles won afgelopen zaterdag met 2-3 bij FC Dordrecht. Linssen was met twee goals en een assist de grote man aan de kant van de Overijsselse equipe. Hij beleefde daarmee een mooie rentree in de basis, tegen ADO was hij geschorst en een week later zat hij op de bank. "Dan moet je het ongelijk van de trainer bewijzen. Als je vervolgens op deze manier belangrijk bent voor de ploeg met twee goals en een assist dan geeft dat een heerlijk gevoel", aldus Linssen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen