Bekerwedstrijd tegen Twente 'dubbel speciaal' voor Brama

6 april 2015, 14:16

Voor Wout Brama is de uitwedstrijd tegen FC Twente, dinsdag in de halve finale van de KNVB Beker, 'dubbel speciaal'. "Een halve finale van de beker is op zich al speciaal en als dat dan tegen een club is waar je zestien jaar ziel en zaligheid in hebt gegooid, dan is dat zeker dubbel speciaal, ja", zegt de middenvelder tegen PEC Zwolle TV.

Brama verruilde FC Twente afgelopen zomer voor PEC Zwolle. Dat hij tegenover zijn jeugdliefde staat, zet de middenvelder dinsdag in de Grolsch Veste wel even van zich af. "De finale wil je altijd halen, of dat dan tegen Twente of een andere club is, maakt niet uit", legt hij uit. "In je carrière, zeker in Nederland, krijg je niet zoveel kansen om een prijs te pakken. Nu ben je heel dicht bij en zal je dus alles geven om dat te bereiken."

"Vorig jaar heeft PEC Zwolle een heel positieve ervaring gehad met de beker en hem gewonnen, zoiets wil je nogmaals bereiken. Dat kan ook, want we hebben zeker kans tegen Twente, al zal het wel lastig zijn. Ze hebben een heel goede ploeg en ik weet zeker dat het publiek er achter zal staan. Voor hen is het de laatste kans om het seizoen glans te geven. Ze zullen aanvallend spelen, druk zetten naar voren. Hier moeten we ons tegen wapenen. We moeten de duels winnen, deze zullen op leven en dood zijn. En daarna komt het voetbal pas."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen