PEC Zwolle in afzondering: "Willen terug naar finale"

6 april 2015, 20:59

Ron Jans wil niets aan het twijfel overlaten in de voorbereiding op de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Twente. PEC Zwolle is vandaag (maandag) op trainingskamp gegaan om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op kraker van dinsdag in Enschede.

"We gaan de jongens helpen om met een geweldige focus en instelling aan die wedstrijd te beginnen", legt Jans uit in gesprek met RTV Oost. "We doen het niet om de rust te vinden, maar juist te benadrukken dat het een heel bijzondere wedstrijd is, die je niet zo vaak meemaakt in je leven. En we willen weer terug naar de finale."

Jans weet dat de beker voor FC Twente de laatste strohalm is om nog iets van het seizoen te maken. "Hoe het met de club sportief en financieel gaat, de puntenaftrek, de 5-0 nederlaag tegen PSV... De bekerwinst kan voor FC Twente het seizoen goed maken en anders is het seizoen gewoon kapot. Wij willen met PEC in de competitie laten zien dat we bij de beste zeven ploegen van Nederland horen en hebben goede zaken gedaan met de overwinning op Willem II, dus voor ons is het seizoen sowieso niet kapot. Maar we willen net zo graag als FC Twente naar die finale en dat moet ten koste van Twente."

PEC kan in Enschede beschikken over Mustafa Saymak, die afgelopen weekend nog geblesseerd uitviel. Thomas Lam is nog een twijfelgeval, Sheraldo Becker moet het duel sowieso missen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen