Pellegrini baart opzien: "Blij met hoe we speelden"

7 april 2015, 00:07

Manchester City heeft een bijzonder slecht weekend in de Premier League achter de rug. Concurrenten Chelsea, Arsenal en Manchester United wonnen alle drie, maar de titelhouder moest op twee paasdag een pas op de plaats maken. De formatie van Manuel Pellegrini verloor bij Crystal Palace met 2-1 en staat daardoor op de tegenvallende vierde plek. Toch is er voor Pellegrini nog geen man over boord. Hij is zelfs tevreden met het spel van zijn team op Selhurst Park.

City kwam met 2-0 achter, waarna Yaya Touré het een kwartier voor tijd nog wel even spannend maakte. Genoeg voor een punt bleek het niet. "Ik ben zeer blij met hoe we speelden", is de opvallende reactie van Pellegrini kort na de nederlaag in gesprek met de Daily Star. "Maar ik baal natuurlijk wel van de uitslag. We hebben onze laatste drie uitduels verloren", weet de coach, die de strijd nog niet heeft opgegeven. "Het enige wat wij kunnen doen is zoveel mogelijk winnen. Dan zien we aan het eind van de rit wel of dat genoeg is voor de eerste, tweede, derde of vierde plaats."

Komende zondag staat voor Man City de kraker tegen stadgenoot Manchester United op het menu. Op Old Trafford zal de formatie van Louis van Gaal waarschijnlijk vol zelfvertrouwen staan, de ploeg won namelijk de laatste vijf competitieduels en staat derde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen