'Utrecht overweegt constructie met Ten Hag én De Jong'

7 april 2015, 11:35

Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong worden genoemd als kandidaten om Robby Alflen komend seizoen op te volgen als hoofdcoach van FC Utrecht, maar mogelijk strijken beide coaches neer in de Domstad. De club overweegt namelijk een constructie met de twee oefenmeesters, laat Voetbal International weten.

Utrecht maakte onlangs bekend afscheid te zullen nemen van Alflen, die met de Domstedelingen een teleurstellend seizoen doormaakt. Er worden meerdere trainers in verband gebracht met de huidige nummer twaalf van de Eredivisie en Ten Hag en De Jong zijn allebei gegadigden. Mogelijk zullen de twee dus gaan samenwerkingen in de Galgenwaard, waarbij Ten Hag de eindverantwoordelijkheid zou krijgen.

De 45-jarige Ten Hag is momenteel de coach van het tweede elftal van Bayern München. De Jong (44) staat aan het roer bij FC Eindhoven. Beide coaches hebben een verleden bij Utrecht: Ten Hag speelde er één seizoen, De Jong was er twintig jaar werkzaam. Laatstgenoemde kan voor 175 duizend euro vertrekken bij Eindhoven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen