Vd Wiel wil bij PSG blijven: "Ik ga voor een nieuw contract"

7 april 2015, 13:59

Er zijn geruchten over een mogelijk vertrek van Gregory van der Wiel bij Paris Saint Germain, maar de rechtsachter heeft vooralsnog een einde gemaakt aan de speculaties. Hij heeft in gesprek met L'Equipe verteld dat hij geen intentie heeft om de Franse club te verlaten en dat hij gelukkig is in Parijs.

De international van Oranje sprak na de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea zijn onbegrip uit over de keuze van trainer Laurent Blanc om hem voor het belangrijke duel te passeren. Dat deed de geruchten over een exit toenemen, maar de 27-jarige back hoopt zijn contract bij PSG naar eigen zeggen te verlengen. "Ik ben hier gelukkig. Ik hou van de club, de stad en mijn ploeggenoten. Alles is hier perfect voor mij. Ik heb absoluut geen reden om te vertrekken, ik ga voor een nieuw contract", aldus Van der Wiel.

Hij lijkt hiermee terug te komen op zijn uitspraken na het treffen met Chelsea, aangezien hij toen zei dat hij 'goed moest gaan kijken' en dat de manier waarop hij gepasseerd werd door de coach 'niet hoorde'. "Als de coach ervoor kiest om mij niet op te stellen, dan is dat zijn keuze. Ik sta klaar als hij een beroep op mij doet", stelt Van der Wiel nu.

Onze landgenoot heeft een contract tot de zomer van 2016 in Parijs. Hij kwam dit seizoen in alle competities 33 keer in actie voor de regerend kampioen van Frankrijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen