Excelsior-aanvoerder: "Bekerfinale zou uniek zijn"

7 april 2015, 16:29

Voor het eerst sinds 1930 kan Excelsior zich woensdag plaatsen voor de finale van de KNVB Beker. 85 jaar nadat NAC Breda in de halve eindstrijd met 5-2 verslagen werd, strijdt de club met FC Groningen om een plekje in de finale. Aanvoerder Sander Fischer kijkt uit naar de wedstrijd, zegt hij op de clubsite.

Een dag voor het duel was het opvallend rustig op Woudestein. Veel journalisten waren naar het stadion van Excelsior gekomen om de training te bekijken, maar supporters waren er nauwelijks. "Rotterdammers staan bekend om hun harde werken, dat zal er mee te maken hebben", lacht Fischer. Dat de halve finale wel degelijk leeft bij de Kralingse fans, blijkt uit het feit dat 750 supporters de reis naar Groningen maken.

"Wij hebben er heel veel zin in", zegt Fischer. "We zullen kei en keihard moeten werken om de finale te bereiken en dat gaan we dus ook doen. Er is morgen maar één ding dat telt en dat is de finale halen. Dat zou uniek zijn voor Excelsior en ik weet zeker dat het dan nog veel meer gaat leven dan dat het nu al doet."

Het is de vierde keer in de clubhistorie dat Excelsior in de halve finale van de beker staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen