Notts County toch in zee met Nederlander Moniz

7 april 2015, 16:49

Een week nadat een overeenkomst tussen beide partijen leek te zijn afgeketst, zijn Notts County en Ricardo Moniz toch tot een akkoord gekomen. De Nederlander is de nieuwe manager van de Engelse club. Hij staat woensdag voor het eerst op het trainingsveld en debuteert zaterdag in de wedstrijd tegen Yeovil Town.

Notts en Moniz waren al geruime tijd in gesprek, maar vorige week kwam er plotseling een kink in de kabel. "We hebben lang onderhandeld met Ricardo Moniz, maar vanwege onvoorziene familieomstandigheden heeft de Nederlander de rol niet kunnen aannemen", schreef de club. "Kort voordat hij naar Engeland wilde vertrekken om de deal af te ronden, moest Moniz om privéredenen noodgedwongen in Nederland blijven."

Het bleek uiteindelijk uitstel, geen afstel. In het paasweekend kwamen beide partijen toch tot een akkoord, met als gevolg dat Moniz per direct aan de slag kan bij Notts County. De 50-jarige Nederlander was eerder hoofdcoach van Hamburger SV, Red Bull Salzburg, Ferencváros, Lechia Gda?sk en 1860 München.

Notts County staat op de 22ste plaats in de League One en verkeert derhalve in groot degradatiegevaar. De achterstand op de 'veilige' twintigste positie op de ranglijst bedraagt echter slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen