FC Groningen beslist op wedstrijddag over De Leeuw

7 april 2015, 20:17

Het is onduidelijk of Michael de Leeuw mee kan spelen in de halve finale van de KNVB Beker tegen Excelsior. De aanvaller van FC Groningen is ziek en ontbrak dinsdag tijdens de afsluitende training.

Achter de naam van De Leeuw staat nog een vraagteken, laat coach Erwin van de Looi weten op de website van zijn club. "We gaan morgen kijken of we hem fit genoeg kunnen krijgen en gaan er alles aan doen om De Leeuw bij de wedstrijdselectie te halen." Tjaronn Chery staakte de training voortijdig wegens knieklachten, maar hem verwacht Van de Looi sowieso aan de aftrap. "Ik ben geen dokter, maar hij speelt gewoon."

Eric Botteghin ontbreekt wegens een schorsing, daarnaast is Jarchinio Antonia niet inzetbaar. Wie de plek van Botteghin centraal achterin overneemt, wil Van de Looi nog niet verklappen. "Dat weet ik wel, maar ga ik nog niet zeggen. Het hoort een beetje bij dit soort belangrijke wedstrijden om nog geen opstelling prijs te geven, al denk ik ook niet dat mijn collega Marinus Dijkhuizen er wakker van zal liggen", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen