'Ajax meldt zich officieel bij AZ, vier ton voor NAC'

7 april 2015, 21:13

Volgens De Telegraaf is de komst van Nemanja Gudelj naar Ajax al rond, maar concurrent AD Sportwereld is wat terughoudender. De krant meldt dat de Amsterdamse club zich vandaag (dinsdag) wel officieel gemeld heeft bij AZ voor de middenvelder, die voor een gelimiteerde transfersom kan vertrekken.

Nu Ajax zich officieel gemeld heeft bij AZ, staat het de club vrij om met de speler zelf te onderhandelen. Gudelj zelf liet eerder vandaag weten dat hij, tot op heden, niet met Ajax of een andere club gepraat had.

Gudelj kan, contractueel, voor zes miljoen euro vertrekken bij AZ. Een deel van deze transfersom gaat naar zijn oude club NAC Breda, dat de Serviër in de zomer van 2013 voor zo'n twee miljoen euro naar Alkmaar liet gaan. Volgens het AD kan NAC Breda een maximale vergoeding van vier ton tegemoet zien als de middenvelder doorverkocht wordt. Volgens directeur Justin Goetzee gaat NAC dit bedrag vooral gebruiken om het negatieve eigen vermogen weg te poetsen. "We gaan niet meteen alles over de balk smijten", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen