FC Twente hoopt nu op bekerwinst PEC Zwolle

8 april 2015, 00:01

Na de nederlaag tegen PEC Zwolle in de halve finale van de KNVB Beker is men bij FC Twente de rest van dit bekertoernooi een beetje fan van de club uit Overijssel. Als PEC Zwolle de beker wint, stijgen de kansen van FC Twente op Europees voetbal namelijk.

Als enige van de nog resterende clubs in het bekertoernooi staat PEC Zwolle momenteel bij de eerste zeven in de Eredivisie. Als Zwolle de beker wint is het zeker van Europa League-voetbal en om die reden mag dan ook de nummer acht van de ranglijst deelnemen aan de play-offs om Europees voetbal. Wint FC Groningen of Excelsior de beker, dan is een plek bij de eerste zeven vereist om aan deze play-offs te mogen meedoen.

En dus weet trainer Alfred Schreuder van FC Twente voor welke club hij op 3 mei, als de bekerfinale gespeeld wordt, moet juichen. "Ja, ik hoop nu dat PEC de beker wint. Dan kan plek acht genoeg zijn om de play-offs te mogen spelen", sprak hij na het duel. FC Twente staat momenteel tiende in de Eredivisie, maar de achterstand van de Tukkers op nummer acht SC Cambuur bedraagt slechts twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen