Klopp verbaast zich: "Wist niet dat hij dat kon"

8 april 2015, 10:36

Met een fantastische knal kroonde Sebastian Kehl zich tot matchwinner voor Borussia Dortmund in de bekerwedstrijd tegen TSV 1899 Hoffenheim. Diep in de verlenging schoot de middenvelder een afvallende bal op fraaie wijze binnen (3-2), daarmee bezorgde hij zijn ploeg een plek in de halve finale.

De zege kwam niet vanzelf voor Dortmund, na 45 minuten keek het nog tegen een 1-2 achterstand aan. "Na de rust hebben we goed gereageerd. We voerden de druk op en kwamen terecht op gelijke hoogte", zegt coach Jürgen Klopp. "En toen deed Sebastian in verlenging ineens dit. Ik wist helemaal niet dat hij dat kon. Wonderschoon dat hij in deze wedstrijd de held mag zijn."

Kehl zelf was minder verbaasd over zijn doelpunt. "Zo'n dropkick kan ik eigenlijk heel goed", lacht hij. "Maar natuurlijk komt er ook wat geluk bij kijken, dat de bal via de paal precies in het doel gaat."

De middenvelder is blij met het succes, zeker omdat Dortmund in de Bundesliga een dramatisch seizoen doormaakt. "Via de DFB Pokal kunnen we toch nog een prijs behalen. Natuurlijk droom ik ervan om met deze ploeg naar Berlijn te gaan. Nu afwachten wie we in de halve finale treffen, hopelijk spelen we weer thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen