Zidane ziet geheim: "Daardoor blijft Ronaldo zo lang aan de top"

8 april 2015, 12:45   Bijgewerkt: 8 april 2015, 13:08

In de afgelopen twee decennia gold Zinedine Zidane als één van de beste voetballers ter wereld. Momenteel staat de Fransman als assistent-coach van Real Madrid dagelijks op het trainingsveld met één van de uitblinkers van de huidige generatie, Cristiano Ronaldo. Hij is onder de indruk van de Portugees.

Met name de werkethos van Ronaldo spreekt Zidane aan. In een interview op UEFA.com noemt de Fransman juist deze eigenschap als belangrijkste kracht van de alom geprezen Portugees. "Zijn onophoudelijke drang om zichzelf te verbeteren heeft me het meest verbaasd", zegt Zidane over Ronaldo, die vorig seizoen met Real de Champions League won. "Hoewel, aan de andere kant verbaasde het me ook niet. Het mooie aan Ronaldo is dat hij zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen. Ongeacht hoeveel doelpunten hij maakt of prijzen hij wint."

"Altijd, ook dagelijks op het trainingsveld, wil Ronaldo laten zien dat hij wil winnen en de beste wil zijn", vervolgt de oud-middenvelder. "Dat is ongelooflijk. Daardoor staat hij al zo lang aan de absolute top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen