Ziyech over FC Twente: "Dit zag niemand aankomen"

8 april 2015, 14:53

Hakim Ziyech zal zichzelf nog wel eens achter de oren krabben over de keuze die hij eind augustus maakte. De spelmaker kon van sc Heerenveen naar Feyenoord, maar koos voor FC Twente. Maar waar de Rotterdammers als nummer drie van de Eredivisie volgend seizoen 'gewoon' weer Europa in gaan, zakt FC Twente ver weg. De kans dat de ploeg na de zomer Europees voetbal speelt is bijzonder klein geworden.

Opvallend is dat FC Twente eind augustus nog een flinke transfersom en een mooi salaris voor Ziyech op tafel kon leggen, enkele maanden later bleken de financië problemen zo groot dat het de club op een puntenaftrek kwam te staan. Dat was ongetwijfeld niet aan Ziyech verteld hoe hij tekende. Genaaid door de club voelt hij zich echter niet. "Nee, maar ik ben wel teleurgesteld hoe het allemaal verloopt. We hadden allemaal hoge verwachtingen van dit seizoen. Maar wat er nu gebeurt, zag niemand aankomen", zegt hij in Metro.

Dinsdag werd FC Twente uitgeschakeld in de halve finale van de KNVB Beker, PEC Zwolle bleek na strafschoppen te sterk. "We krijgen klap na klap. In mentaal opzicht hebben we dit seizoen al het nodige voor de kiezen gehad", zegt Ziyech. "Of we ons over deze teleurstelling heen kunnen zetten zal moeten blijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen