PSV bij titel in komende weken gehuldigd op 19 april

8 april 2015, 16:56

Er is meer bekend over de mogelijke scenario's voor het kampioensfeest van PSV. De club heeft met de Gemeente Eindhoven en de lokale autoriteiten overleg gevoerd over de mogelijkheden om feest te vieren, als de landstitel in de komende twee speelronden behaald wordt. Komend weekend is de eerste kans, maar dan moet PSV vrijdag van PEC Zwolle (thuis) winnen en Ajax verliezen bij Heracles Almelo.

Wordt PSV in de komende twee weken kampioen, dan zal de huldiging definitief plaatsvinden op zondag 19 april. Het balkon van het stadhuis aan het Stadhuisplein zal het decor vormen voor de festiviteiten. De welbekende balkonscène, waar de kampioensschaal aan de stad getoond wordt, zal rond 18.30 uur plaatsvinden. Eerst zullen de kampioenen om 17.15 uur met de platte kar vanaf het Philips Stadion naar het Stadhuis gaan. Dat is in het overleg tussen de gemeente Eindhoven, het Openbaar Ministerie, politie, brandweer, GGD en PSV besloten.

Wordt PSV komend weekend kampioen, dan wordt de schaal door de KNVB bij de eerstvolgende wedstrijd (sc Heerenveen-thuis) uitgereikt. Worden de Eindhovenaren 'pas' kampioen rond het duel met de Friezen, dan kan dit dus ook gebeuren. In dat geval zal er ook een huldiging georganiseerd worden in het stadion. De datum van de huldiging blijft dan 19 april.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen