Verdachten Turkse aanslag voorwaardelijk vrijgelaten

8 april 2015, 22:30

De twee verdachten van de aanslag op de spelersbus van Fenerbahçe zijn voorwaardelijk vrijgelaten. Dat heeft Rahmi Üstün, de burgemeester van de provincie Trabzon, bevestigd in Turkse media.

Er is onvoldoende bewijs tegen de verdachten, waardoor ze voorlopig zijn vrijgelaten. De twee neven, 38 en 27 jaar, werden vastgehouden in de wijk Sürmene, op verdenking van het uitvoeren van de aanslag op de spelersbus van Fenerbahçe. Er werden meerdere schoten gelost en de buschauffeur werd hierbij geraakt. De chauffeur werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De hoofdverdachte zou verantwoordelijk zijn voor de afgevuurde schoten, waarbij de buschauffeur van Fenerbahçe geraakt werd en met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Zijn handlanger zou hem telefonisch op de hoogte hebben gesteld van het feit dat de spelersbus van Fenerbahçe in de buurt van de plek des onheils kwam.

Het bizarre incident vond plaats na de 1-5 zege van Fenerbahce op Rizespor. De Turkse voetbalwereld is flink geschrokken van het incident, de competitie is daarom even stilgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen