Bovenberg uit beker met Excelsior: "Kansen niet benut"

Ger
8 april 2015, 23:14

Daan Bovenberg greep met Excelsior naast een finaleplaats in de KNVB Beker. De Kralingers gingen in de hlave eindstrijd met 3-0 onderuit bij FC Groningen. Volgens de verdediger had er ondanks de klinkende cijfers toch meer ingezeten voor zijn ploeg.

Excelsior, dat alleen in 1930 tot de finale wist door te dringen, begon sterk en kreeg via Ninos Gouriye en Rick Kruys prima kansen. Vlak voor rust opende FC Groningen toch de score en in de tweede helft liep de thuisploeg verder uit. "Deze uitschakeling geeft een vervelend gevoel. We hebben nagelaten om echt iets met onze mogelijkheden te doen", baalt Bovenberg na afloop tegenover FCUpdate.nl. "We wisten dat dit een unieke kans was, maar waren niet nauwkeurig genoeg in de afwerking. Helaas kan het niet altijd raak zijn."

Voor Excelsior volgt de bekeruitschakeling op de zure competitienederlaag tegen ADO Den Haag. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen ging zondag op eigen veld in blessuretijd met 2-3 onderuit. Door het verlies is Excelsior nog niet zeker van het ontlopen van de nacompetitie. "Dit zijn zure dagen", verzucht Bovenberg. "Het had allemaal heel mooi kunnen uitpakken, maar helaas is het een negatief scenario geworden. We zullen hier even doorheen moeten. Dus de kop omhoog en de borst vooruit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen