Robben gaf FC Groningen peptalk voor halve finale

9 april 2015, 08:33

Arjen Robben heeft de selectie van FC Groningen dinsdag, een dag voor het duel van de equipe uit de Martinistad met Excelsior in de halve finale van de KNVB Beker, toegesproken in een videoboodschap. Dit was een wens van coach Erwin van de Looi.

"We hebben heel veel steun van mensen in het stadion gekregen, maar ook daarbuiten. Ook van Arjen Robben. Er is niemand met een Groningen-verleden die meer prijzen heeft gewonnen dan Robben. Hij zei exact de goede dingen", aldus Van de Looi tegenover RTV Noord. Robben, tegenwoordig speler van Bayern München, begon zijn loopbaan bij FC Groningen.

Volgens Van de Looi heeft Robben gezegd dat de spelers van FC Groningen ervan moesten genieten, samen de goede dingen moesten doen en zich niet gek moesten laten maken. "Als dat uit de mond van Robben komt, dan doet dat wel iets met je", besluit Van de Looi.

FC Groningen versloeg Excelsior met 3-0 en plaatste zich daarmee voor de finale van de KNVB Beker, op 3 mei in De Kuip. Daarin is titelhouder PEC Zwolle, dat FC Twente elimineerde, de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen