Heracles Almelo wil door met Stegeman als hoofdcoach

9 april 2015, 09:51

Het bestuur van Heracles Almelo wil John Stegeman voor het komende seizoen behouden als hoofdcoach. De 38-jarige oefenmeester heeft nog een contract tot de zomer van 2016 in het Polman Stadion, maar deze is wel gebaseerd op zijn rol als assistent-trainer. Die functie bekleedde Stegeman aanvankelijk ook bij Heracles, maar dit seizoen werd hij na vier speelronden aangesteld als opvolger van de ontslagen Jan de Jonge.

"Wat ons betreft is John sowieso volgend seizoen de hoofdtrainer van Heracles Almelo", zegt directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. "Nadat hij De Jonge was opgevolgd, is zijn contract al wel opgewaardeerd. Binnenkort gaan we rustig met elkaar om de tafel zitten om de wederzijdse toekomstideeën te bespreken."

René Kolmschot en Hendrie Krüzen moeten de assistenten van Stegeman worden. Laatstgenoemde komt in de zomer, na twee jaar Vitesse, terug naar Heracles. Alfred Nijhuis, de huidige rechterhand van Stegeman, moet na dit seizoen waarschijnlijk vertrekken. "Zoals het er nu naar uitziet, is er financieel geen ruimte om Alfred te behouden", aldus Hoogma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen