PEC Zwolle mist Brama tijdens bezoek aan koploper

9 april 2015, 14:03

PEC Zwolle moet het morgen (vrijdag) in de uitwedstrijd tegen koploper PSV stellen zonder Wout Brama. De middenvelder ontbreekt in Eindhoven vanwege een achillespeesblessure, overgehouden aan het duel met FC Twente in de halve finale van de KNVB Beker van afgelopen dinsdag.

Brama maakte in de Grolsch Veste de 0-1 voor PEC Zwolle, maar uiteindelijk volgde toch verlenging en een strafschoppenserie. Vanaf elf meter maakten de Blauwvingers alsnog het verschil, waardoor ze op 3 mei in de Kuip voor titelprolongatie kunnen gaan in de finale tegen FC Groningen.

Maar eerst heeft PEC Zwolle andere doelen, om te beginnen tegen PSV. "Tegen PSV is er gelukkig geen verlenging", grapt coach Ron Jans in gesprek met De Stentor. PSV kan zich dit weekend verzekeren van het kampioenschap. "Dat willen we graag nog even uitstellen", vervolgt Jans. "Maar we zullen niet de energie hebben om PSV overal op het veld op te jagen." De oefenmeester lijkt wel een aantal wijzigingen door te gaan voeren ten opzichte van de ontmoeting met FC Twente.

Overigens is een zege op PEC Zwolle alleen niet genoeg voor PSV om dit weekend kampioen te worden, hiervoor moet Ajax een dag later ook onderuit gaan in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen