FC Dordrecht zet Slory, Lieder en Van Deelen terug

9 april 2015, 15:35

FC Dordrecht heeft Andwele Slory, Mart Lieder en Jordy van Deelen teruggezet naar de beloften. Het bestuur van de hekkensluiter in de Eredivisie is niet tevreden over Slory en Lieder, terwijl Van Deelen weigert zijn contract te verlengen.

"Wij vonden niet dat zij brachten wat ze moeten brengen", is coach Jan Everse bij RTV Rijnmond duidelijk over Slory en Lieder. "Zij hebben ook geen toekomst meer hier, dan neem je wel eens afscheid van spelers. In de laatste fase van de competitie kiezen wij voor andere jongens." Slory en Lieder zaten afgelopen weekend tegen Heracles (2-3 verlies) al op de tribune.

FC Dordrecht wil graag verder met Van Deelen, maar die heeft vooralsnog niet de intentie om zijn contract te verlengen. "Jammer, want Jordy is een back met potentie. Geen complete back, maar een jonge speler die nog een hoop moet leren", aldus Everse. "Wij hebben hem een contract aangeboden, maar daar doet hij niets mee. Dan kiezen wij voor andere spelers."

"Ik denk dat spelers en ook zaakwaarnemers eens kritisch naar zichzelf moeten kijken. Dit is een prima club voor een speler van het kaliber van Van Deelen om zich door te ontwikkelen. Als hij zich richt op de Eredivisie wordt het moeilijk. Dan komt hij bij een ploeg in degradatiegevaar en speelt daar niet. Zit ie weer een jaar op de bank. Je moeten kijken naar de ontwikkeling, maar zij (Van Deelen en zaakwaarnemer, red.) kijken ergens anders naar. Dan wij ook", besluit Everse.

FC Dordrecht gaat zaterdag op bezoek bij NAC Breda, de nummer zestien van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen