Salaris Schreuder bij Twente lijkt bijgesteld te worden

10 april 2015, 08:14   Bijgewerkt: 10 april 2015, 10:45

Het salaris van Alfred Schreuder bij FC Twente zal worden gedevalueerd. De coach ging in 2013 aan de slag als coach van de Tukkers, zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij kreeg toen een contract waar menig oefenmeester jaloers op zou zijn geweest, met een rijkelijk salaris. De royale verbintenis wordt binnenkort echter waarschijnlijk naar beneden bijgesteld. Dat meldt De Telegraaf.

Schreuder bereikte in 2013 een mondeling akkoord met Joop Musterman, de voorzitter wiens positie onhoudbaar was geworden en die daarom onlangs per direct uit de Grolsch Veste vertrok. "Maar het klopt dat er geen handtekening onder het contract staat", zegt de Aldo van der Laan, de nieuwe preses van Twente. Naast hem werden ook de andere leden van de raad van commissarissen niet geïnformeerd over het contract van de keuzeheer.

Twee rvc-leden weigerden te tekenen en de club is al sinds de winterstop bezig om het salaris van Schreuder te kunnen reduceren. Het praat hierover met Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de trainer. "We hebben regelmatig contact en praten na het seizoen verder. Laten we ons eerst focussen op de laatste vijf wedstrijden. Of we het contract willen bijstellen? Laat ik het zo zeggen, het is wel onderwerp van discussie", aldus Van der Laan.

Schreuder heeft aangegeven dat hij wel bereid is om mee te denken met de financieel geplaagde club. Het lijkt er zodoende op dat zijn salaris komende zomer bijgesteld zal worden. Naar verluidt verdient de Twente-coach een slordige 800.000 euro per jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen