Streep door jubileumreceptie FC Twente: "Niet gepast"

10 april 2015, 10:18

FC Twente verkeert in een diepe crisis. De Tukkers hebben voor de tweede keer dit seizoen drie punten in mindering gekregen van de KNVB en zijn ondertussen flink aan het [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/274660/twente-snijdt-flink-verder-moeilijk-maar-noodzakelijk/,_blank,snijden] in de organisatie. Tussen alle perikelen door stond er een jubileumreceptie gepland voor maandag 13 april, maar deze is door de vervelende gebeurtenissen en de moeilijke situatie geannuleerd.

"We kennen allemaal de situatie waarin FC Twente zit. We zijn bezig met een ingrijpende bezuinigingsoperatie en dat betekent onder andere dat aflopende contracten niet worden verlengd. Deze week hebben we ook een aantal collega's met een vast contract slecht nieuws moeten brengen en daarnaast kregen we opnieuw drie punten in mindering. Het lijkt ons niet gepast om dan maandag, ook al is het ingetogen, een receptie te houden", legt Aldo van der Laan, de nieuwe voorzitter van Twente, uit.

Twente bestaat binnenkort vijftig jaar. In een eerder stadium werd vanwege de chaos al besloten om op ingetogen wijze stil te staan bij het jubileum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen