Pröpper tot 2016 'Superboer': "Prima voor mijn ontwikkeling"

10 april 2015, 11:06

De Graafschap en Robin Pröpper hebben elkaar gevonden in een langere samenwerking. De verdediger heet zijn contract bij de 'Superboeren' tot de zomer van 2016 verlengd. Dat hebben de Doetinchemmers via de officiële clubkanalen aangekondigd.

Pröpper speelt sinds de B-junioren voor De Graafschap en is bezig aan zijn derde seizoen in de eerste selectie. De 21-jarige verdediger kwam al tot ruim tachtig optredens in het betaalde voetbal. "Ik ben blij dat ik er nog een jaar aan vast kan knopen. Dit is prima voor mijn ontwikkeling. Uiteindelijk wil ik het liefst met De Graafschap promoveren naar de eredivisie, want het spelen op een zo'n hoog mogelijk niveau blijft mijn doel. Nu eerst maar eens zien dat we het huidige seizoen waardig afsluiten en minimaal de play offs halen", aldus Pröpper.

Algemeen bestuurder Hans Veldhorst stelt dat De Graafschap even in de wachtkamer moest zitten, maar dat hij verheugd is met de contractverlenging. "We zijn blij dat Robin uiteindelijk toch akkoord is gegaan met ons voorstel en dat hij zich bij De Graafschap verder wil ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen