Van der Hoorn: "Heb te horen gekregen dat ik niet weg mag"

10 april 2015, 14:52   Bijgewerkt: 10 april 2015, 15:01

Er wordt wel eens gezegd dat Mike van der Hoorn mogelijk komend seizoen alweer zal vertrekken bij Ajax, maar zijn toekomst lijkt vooralsnog in Amsterdam te liggen. De verdediger staat niet open voor een verhuur aan een andere club en wil komend seizoen een vaste basisplaats veroveren in het elftal van trainer Frank de Boer. De geruchten dat Ajax hem 'voor ieder aannemelijk bod' van de hand zou doen zijn volgens hem niet waar.

"Je weet zelf wat waar is. Het ware verhaal is dat ik te horen heb gekregen dat ik niet weg mag", maakt Van der Hoorn duidelijk tegenover FOX Sports. De verdediger werd in 2013 voor ruim vier miljoen euro weggehaald bij FC Utrecht. Hij kreeg een aantal keer zijn kans, maar kon zich niet voor de lange termijn in de basis spelen.

Het feit dat Ajax hem niet wil laten gaan geeft Van der Hoorn vertrouwen. "Ik ben nog geen basisspeler, maar hoop dat wel te worden. Daar ga ik hard mijn best voor doen", aldus de verdediger, die niet uitgeleend wil worden aan een andere club. "Dat sowieso niet, verhuurd worden lijkt me geen lekker gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen