Nieuwe dreun Twente: Stevens scheurt kruisband af

10 april 2015, 14:07   Bijgewerkt: 10 april 2015, 14:13

De vervelende nieuwsfeiten blijven zich maar opstapelen bij FC Twente. Sonny Stevens, de eerste doelman van de Tukkers, zal dit seizoen niet meer in actie komen. De goalie heeft de achterste kruisband in zijn rechterknie afgescheurd. Dat meldt de Enschedese club via de officiële kanalen. Voor een dergelijke zware knieblessure staat een hersteltijd van negen maanden.

Stevens heeft de blessure overgehouden aan de halve finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. De goalie kwam in de eerste helft van het duel hard in aanraking met PEC Zwolle-verdediger Bram van Polen en moest vervolgens de strijd staken. Hij werd vervangen door Nick Marsman, die gedurende het seizoen zijn basisplaats moest afgeven aan Stevens. Twente zal het seizoen dus afmaken met Marsman onder de lat.

Twente zit flink in de hoek waar de klappen vallen. De Tukkers kregen vrijdag voor de tweede keer in het seizoen drie punten in mindering van de KNVB, omdat er niet aan de normstelling in het te ambitieuze plan van aanpak voldaan kon worden. Bovendien verkeert de club uit Enschede in een diepe financiële crisis, waardoor het flink moet snijden in de organisatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen