Dijkhuizen: "Na PSV vind ik Vitesse de beste ploeg"

10 april 2015, 15:00

Luigi Bruins is komende zaterdag nog niet van de partij bij Excelsior, dat in op het eigen Woudestein aantreedt tegen Vitesse. De middenvelder kampt met een ontsteking aan de wond die ontstaan is door de operatie aan zijn voet. "Een flinke streep door de rekening", zegt Marinus Dijkhuizen, die ook niet kan beschikken over Alessandro Damen.

"Aanvankelijk gingen we er vanuit dat Luigi tegen ADO Den Haag alweer zou kunnen spelen, maar nu mist hij dus ook het duel tegen Vitesse. Wanneer hij weer kan gaan spelen, durft de dokter niet meer te zeggen. Dat moeten we dus afwachten", stelt Dijkhuizen op de website van zijn werkgever. Midweeks verloor Excelsior in de halve finale van de beker bij Groningen, vorige week werd er verloren van ADO Den Haag. Een zeer teleurstellende week, dus. "Dat kun je wel zeggen. Gelukkig is de week nog niet afgelopen en kunnen we hopelijk morgen tegen Vitesse een goed resultaat neerzetten."

Dijkhuizen heeft veel respect voor de tegenstander van zaterdag. "Na PSV vind ik Vitesse de beste ploeg. Als team zijn ze gegroeid. Het is echt een goede ploeg met veel kwaliteiten. Wij moeten in de laatste vijf speelronden zorgen dat we nog vier of vijf punten pakken. Daarbij willen we niet naar andere ploegen kijken, al houd je die natuurlijk wel in de gaten. Gelukkig hebben we alles nog in eigen hand. Het beloven sowieso nog vijf mooie potjes te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen