Utrecht in niemandsland: "Zoveel mogelijk duels winnen"

10 april 2015, 15:30

Na een puntje tegen Ajax (1-1) en veel berichten over antisemitische spreekkoren tijdens het desbetreffende duel focust men zich bij FC Utrecht op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag). Coach Robby Alflen, die na het seizoen uit de Domstad vertrekt, houdt zich niet echt meer bezig met de stand op de ranglijst, aangezien zijn ploeg eigenlijk nergens meer voor strijd.

"Wij moeten op dit moment gewoon kijken of we zoveel mogelijk wedstrijden nog kunnen winnen", zegt Alflen op de clubwebsite. "Als je een wedstrijd ingaat, ongeacht waar je op de ranglijst staat, wil je hem winnen. Dat komt voort uit je eergevoel en je winnaarsmentaliteit", aldus de trainer, die denkt dat dit wel toevertrouwd is aan de spelers. "De groep staat er goed op", vindt hij.

Nacer Barazite, Ruud Boymans, Edouard Duplan, Tommy Oar en Michael Zullo zijn geblesseerd, Ramon Leeuwin is geschorst voor het duel in Den Haag. "ADO is een lastig te verdedigen ploeg", waarschuwt Alflen. "Voorin loopt er bij die ploeg veel door elkaar heen. Een Alberg die overal uitkomt, een Van Duinen die van buiten naar binnen trekt en natuurlijk hebben ze Michiel Kramer, die veel scoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen