Jans is duidelijk: "Geef Hahn maar een tien"

10 april 2015, 23:06

Dat PEC Zwolle vrijdagavond in Eindhoven tot blessuretijd zicht had op een goed resultaat, had de ploeg vooral te danken aan één man: doelman Warner Hahn. De huurling van Feyenoord speelde een geweldige wedstrijd en wist een groot aantal enorme kansen voor de thuisploeg uit zijn doel te ronselen.

Trainer Ron Jans stak na afloop zijn bewondering voor het optreden van de keeper niet onder stoelen of banken. "Geef hem maar een tien, als rapportcijfer", sprak hij de aanwezige journalisten toe. "Ik zie hier iemand zitten die de cijfertjes geeft. Dus maakt er maar een tien van, hij was geweldig." Jans hoopt nog lang van Hahn te kunnen genieten bij PEC: "Voor Feyenoord is hij niet goed genoeg, dus laat hem dan maar hier."

Of Hahn na de zomer nog in Zwolle speelt, is afhankelijk van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de keeper voor één jaar gehuurd en in principe keert de voormalig jeugdinternational in de zomer dus terug naar de Kuip. Mocht Feyenoord hem opnieuw willen verhuren, is hij bij PEC volgens Jans van harte welkom.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen