Koeman blij met trainerskeuze Feyenoord: "Sta er achter"

11 april 2015, 10:19

Ronald Koeman is enthousiast over het feit dat Giovanni van Bronckhorst (hoofdcoach) en Jean-Paul van Gastel (assistent) vanaf volgend seizoen de leiding krijgen over Feyenoord. De oud-coach van de Rotterdammers denkt dat zowel Van Bronckhorst als Van Gastel klaar is voor een nieuwe stap.

"Van Bronckhorst en Van Gastel gaan een interessante periode tegemoet. Ik sta volledig achter de keuze van de club om deze mannen de technische leiding te geven", zegt Koeman in zijn column in De Telegraaf. "Gio is de hoofdtrainer, maar ik zie hem en 'JP' als een twee-eenheid, waarbij Gio waarschijnlijk vanwege het verleden het aanspreekpunt is. Ze kennen elkaar zo goed en werken al jaren zo intensief met elkaar, dat die samenwerking uitstekend zal blijven."

Koeman heeft vertrouwen in Van Bronckhorst en is ook lovend over Van Gastel, met wie hij ook werkte in Rotterdam-Zuid. "JP heeft de afgelopen jaren een formidabele rol bekleed bij Feyenoord. Hij is van enorme waarde geweest voor de club en zal die houden. Hij is zo ontzettend belangrijk voor de club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen