FC Barcelona blijft hopen op langer verblijf Dani Alves

11 april 2015, 14:26

FC Barcelona heeft de hoop op het aanblijven van rechtsachter Dani Alves nog niet opgegeven. Deze week maakte de zaakwaarnemer van de Braziliaan bekend dat de verdediger teleurgesteld is in de aanbieding van de club en dat hij daarom na dit seizoen vertrekt uit Catalonië. Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu houdt echter hoop op een langer huwelijk tussen de club en Dani Alves.

"Hij wil twee jaar verlengen en een optie voor een derde seizoen, maar de club wil niet verder gaan dan een éénjarige verbintenis. Dani is verdrietig, de onderhandelingen zijn gestaakt. Maar hij zal het seizoen zo goed mogelijk afmaken", zei de zaakwaarnemer van Dani Alves deze week. Barcelona-president Bartomeu maakt echter duidelijk dat de club nog steeds zinspeelt op het aanblijven van de rechtsachter. "Ja, we zijn nog steeds in onderhandeling", zegt hij.

"Voor Alves is de deur bij ons nooit gesloten", stelt Bartomeu. "Als Alves onze aanbieding accepteert, zal hij bij de club blijven", aldus de voorzitter, die verder niet wil ingaan op de onderhandelingen. "Iedere club doet dat op zijn eigen manier. Wij werken discreet en melden pas iets als we een akkoord hebben bereikt."

De 31-jarige Dani Alves tekende in 2008 een contract bij Barcelona, dat hem destijds overnam van Sevilla.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen