Pellegrini: "Gelijkspel in derby geen goed resultaat"

11 april 2015, 15:03

Manuel Pellegrini is niet verrast door het huidige succes van stadgenoot Manchester United, morgen (zondag) op Old Trafford de tegenstander van Manchester City. Volgens de Chileense coach is de uitstekende serie van Man United een logisch gevolg van een sterke ploeg en de stijl van Louis van Gaal. "Zijn teams zijn altijd erg aanvallend en strijden altijd om de titels."

"In de zomer hebben ze veel goede spelers gekocht", vertelt Pellegrini op de website van zijn werkgever. "Het is niet gek dat ze het nu goed doen", zegt de coach, die verschillen ziet tussen beide clubs. "City is bezig met een project, United domineerde de competitie hiervoor jarenlang. Ons doel is om ons project uit te breiden en ons te verbeteren."

The Red Devils zijn mogelijk de favoriet voor winst in de derby, maar Pellegrini verwacht veel respect van de opponent. "Wij hebben namelijk de laatste derby's gedomineerd en ook in de competitie waren we sterk. Een gelijkspel is morgen geen goed resultaat. Onze mindere reeks in 2015 is een motivatie om de derby te winnen. Het geeft ons team een boost dat we een derby spelen, ik hoop op een wedstrijd van hoog niveau."

De wedstrijd op Old Trafford begint zondag om 17.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen