Racende Stuttgart-speler bezorgt Stevens kopzorgen

11 april 2015, 15:24   Bijgewerkt: 11 april 2015, 15:30

Huub Stevens heeft er bij VfB Stuttgart zijn handen vol aan om de club te behoeden voor degradatie, maar krijgt los van de sportieve malaise ook wangedrag van een speler te maken. De uit de eerste selectie verbannen Sercan Sararer heeft de woede van zijn coach op de hals gehaald door met zijn auto met over de Duitse wegen te racen. Hij plaatste een foto op Instagram van zijn kilometerteller, waarvan af te lezen is dat de auto van Sararer de snelheid van 282 kilometer per uur bereikte. "Een beetje racen", was het onderschrift van de speler bij de foto. 

Stevens is absoluut niet blij met het gedrag van de middenvelder. "Sercan weet dat de deur voor hem in principe altijd openstaat, maar met zulke acties zorgt hij er natuurlijk niet voor dat hij verder opengaat", zegt de coach van de hekkensluiter tegen Bild. Sararer komt al sinds februari niet meer uit voor het eerste elftal van Stuttgart, omdat hij zich volgens Stevens niet goed profileerde op het trainingsveld.

Het is niet voor het eerst dat de international van Turkije zich van zijn slechte kant laat zien in Duitsland. Hij kwam in de zomer van 2013 met overgewicht terug na de zomervakantie en begin 2014 had hij een gebroken neus, die hij opliep tijdens een vechtpartij. Hij moest daardoor wekenlang met een masker spelen bij Die Schwaben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen