Willem II wil Feyenoord weer verslaan: "Niet makkelijk"

11 april 2015, 16:42

Willem II kan morgen (zondag) voor de tweede keer seizoen winnen van Feyenoord. In de eerste speelhelft van deze voetbaljaargang wonnen de Tilburgers verrassend in de Kuip met 1-2 van de Rotterdammers. Zondag wil de uitstekend presterende promovendus Feyenoord weer verslaan, al verwacht trainer Jurgen Streppel een moeilijke middag.

Hij stelt dat de Rotterdammers nu beter zijn dan voor de winterstop. "Het is geen compleet ander elftal, maar Feyenoord is duidelijk beter geworden", zegt hij op de website van zijn club. "Vaak worden andere clubs geroemd om hun positiespel, maar ik vind dat Feyenoord ook in dat rijtje thuishoort. De laatste weken hebben ze gewonnen van PSV en AZ, ze zitten lekker in hun vel. Het zal niet makkelijk worden voor ons, dat is duidelijk."

Willem II is nog volop in de race voor deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. "Het is mooi dat we dat voor elkaar hebben gekregen", zegt Streppel. "Als je dan ook nog tegen Feyenoord mag spelen, is dat helemaal genieten voor een sportman. Feyenoord zal er een open wedstrijd van maken en ook wij gaan ons eigen spel spelen. Het zou weleens een spektakelstuk kunnen worden."

Tegen de Rotterdammers kan Streppel alleen niet beschikken over Dries Wuytens.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen