Advocaat zag pak slaag tegen Crystal Palace niet aankomen

11 april 2015, 19:17

Het tegen degradatie knokkende Sunderland ging zaterdag voor eigen publiek hard onderuit tegen Crystal Palace (1-4), maar manager Dick Advocaat is nog niet in paniek. De Nederlandse oefenmeester beseft echter wel dat het in de toekomst beter moet.

"We hebben nu veertien dagen de tijd om te herstellen voor de volgende wedstrijd, uit tegen Stoke City. We zullen het dan beter moeten doen dan vandaag, want dit was niet goed genoeg", zei Advocaat na afloop tegen de BBC. Sunderland verscheen nochtans met vertrouwen op het veld voor de ontmoeting met Crystal Palace, aangezien vorige week werd gewonnen van aartsrivaal Newcastle United. "Na die overwinning zag ik deze nederlaag niet aankomen."

"We hebben goed getraind en het vertrouwen was terug, maar in de eerste tien minuten van de tweede helft hebben we de wedstrijd uit handen gegeven", vervolgde Advocaat, doelend op het feit dat Crystal Palace in die fase van 0-0 uitliep tot 0-3. "We konden niet omgaan met hun tempo, maar ik wil niet klagen over de individuen. We winnen als team en verliezen als team. We hebben nog zes wedstrijden te gaan en hebben het in eigen hand. Maar je kan thuis niet met 4-1 verliezen van Crystal Palace, aangezien we goede resultaten nodig hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen