Maaskant: "Ik ben nog steeds niet afgekoeld"

11 april 2015, 23:43

NAC Breda had zaterdag de nacompetitieplaatsen in de Eredivisie kunnen verlaten. Concurrent Heracles Almelo ging immers met 0-2 onderuit tegen Ajax, maar de Brabanders gaven zelf in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Dordrecht een 2-0 voorsprong uit handen (2-2). Coach Robert Maaskant is witheet gezien het spelbeeld.

"Ik ben nog steeds niet afgekoeld", moppert Maaskant op de officiële website van NAC. "We moeten 10-0 voor komen en we geven het gewoon weg. Een groter klasseverschil heb ik dit seizoen nog niet gezien. We hadden de wedstrijd volledig in handen en Dordrecht komt volkomen onterecht op 2-2. Ze hebben een aardige vijftien minuten en het wordt een ren-je-rot wedstrijd. De instelling in de tweede helft was niet goed, we hadden dit in het slot moeten gooien."

"Ik kan dit niet verklaren", vult Demy de Zeeuw aan. "Het is echt ongelofelijk en een schande. We hadden met 6-0 voor moeten staan, dan win je deze wedstrijd. Dit hadden er drie moeten zijn en vooraf reken je daar min of meer ook op. In de eerste helft hadden we het al moeten beslissen en in de laatste minuut krijgen we met Tighadouini nog een goede mogelijkheid, maar die gaat er dan niet in. Nu hebben we twee punten minder en wordt het nog moeilijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen