Sigthórsson denkt na over exit bij Ajax: "Bij een mooie club"

12 april 2015, 09:12   Bijgewerkt: 12 april 2015, 10:20

Kolbeinn Sigthórsson denkt serieus na over een vertrek bij Ajax. De spits kent een niet al te succesvol seizoen. De IJslandse international maakte tot dusver zes doelpunten, werd geteisterd door blessures en gaat komende zomer mogelijk door de uitgang van de Amsterdam ArenA.

"Als er een mooie club komt, dan wil ik daar over nadenken", zei Sigthórsson zaterdagavond na de overwinning van Ajax op Heracles Almelo (0-2) tegen FOX Sports. De IJslander brak de ban namens Ajax in het Polman Stadion, door de openingstreffer aan te tekenen. Hij mocht in de basis starten, omdat Arek Milik buitenspel staat wegens een blessure.

Sigthórsson verloor gaandeweg het seizoen, mede door fysieke ongemak, zijn basisplaats aan Milik. Ajax heeft de huurling van Bayer Leverkusen permanent ingelijfd, waardoor Sigthórsson geen garantie op veel speeltijd heeft. Hij moet ook nog concurreren met Richairo Zivkovic.

Er zijn al geluiden te horen dat Ajax op zoek is naar een nieuwe spits, die naast Milik en Zivkovic tot de gelederen moet gaan behoren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen