Kuyt hoopt op Clasie: "Kans op succes dan veel groter"

12 april 2015, 11:20   Bijgewerkt: 12 april 2015, 15:10

Deze week werd bekendgemaakt dat Dirk Kuyt komende zomer terugkeert in De Kuip, waar hij tot 2003 en 2006 uitgeroeide tot een publiekslieveling. De 34-jarige aanvaller heeft herhaald dat hij hoopt dat Jordy Clasie volgend seizoen nog het shirt van Feyenoord zal dragen. Blijft de huidige aanvoerder, dan zal de kans op een prijs volgens Kuyt veel groter zijn.

Het aanblijven van Clasie is volgens de routinier van groot belang. "De kans op succes is vele malen groter als hij blijft. Hij moet zich afvragen wat het beste is om te doen. Ik hoop dat hij blijft", sprak Kuyt zondagochtend bij FOX Sports. De terugkerende Katwijker hoopt dat er geen leegloop zal plaatsvinden. "Dat zou heel goed nieuws betekenen. Er wordt heel veel gespeculeerd maar je moet niet vergeten dat er al een enorm goed elftal staat. Als daar een of twee goede jongens bij kunnen komen, dan heeft Feyenoord een serieus elftal volgend jaar."

Kuyt denkt dat Feyenoord tot veel in staat is. "De club heeft veel mogelijkheden. Ik zie de toekomst met veel plezier tegemoet", aldus de aanvaller, die nu nog onder contract staat bij Fenerbahçe. "Ik ben hartstikke blij en trots dat ik eindelijk bekend mocht maken dat ik volgend jaar weer Feyenoorder ben. Ik wilde iedereen graag persoonlijk inlichten. En uitleggen waarom ik die keuze heb gemaakt. Ik heb veel respect en waardering gekregen. De reacties zijn overweldigend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen