Nijland baalt: "Ik moet meer met mijn vuist op tafel slaan"

12 april 2015, 12:37

Stef Nijland is dit seizoen clubtopscorer van PEC Zwolle, met elf doelpunten in de Eredivisie. Desondanks is hij in het IJsseldeltastadion nog niet uitgegroeid tot een volwaardig basisspeler. De 26-jarige aanvaller moet de Tsjech Tomas Necid steevast voor zich dulden in de hiërarchie.

Nijland laat zich als invaller regelmatig gelden, maar hij mocht slechts in twaalf van de 27 wedstrijden in de basis beginnen van coach Ron Jans. Hij baalt van deze situatie. "Ik kom absoluut voor mezelf op maar op gegeven moment maakt de trainer een beslissing. Dan kan ik de kont in de krib gooien, maar uiteindelijk moeten we het met z'n allen doen", liet Nijland weten bij FOX Sports.

De aanvaller blijft vrijwel altijd rustig, ondanks zijn reserverol. "Misschien zijn er, ook in mijn periode bij PSV, momenten geweest waarop ik wat meer met mijn vuist op tafel had moeten slaan en wat meer van me af had moeten bijten", realiseert Nijland zich. "In dat opzicht had ik misschien wat meer van mijn vader moeten hebben, die dat wel doet", doelt hij op de algemeen directeur van FC Groningen, de tegenstander van PEC Zwolle in de bekerfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen