Ancelotti kijkt uit naar dinsdag: "Altijd lastig tegen Atlético"

12 april 2015, 16:50

Real Madrid won zaterdagavond met speels gemak van SD Eibar (3-0), maar na afloop van de wedstrijd ging het vooral over het volgende duel van De Koninklijke. Komende dinsdag wacht stadgenoot en aartsrivaal Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Coach Carlo Ancelotti stelt dat zijn ploeg motivatie haalt uit de 4-0 nederlaag in de vorige ontmoeting met Atlético.

Vorig jaar was Real Madrid in de CL-finale te sterk voor Atlético (4-1 na verlenging), maar de stadgenoot was de eeuwige rivaal dit seizoen in zes confrontaties duidelijk de baas. Real Madrid verloor vier keer en speelde twee keer gelijk tegen de buren. Vooral de 4-0 verliespartij op 7 februari deed pijn. "Maar dat geeft ons motivatie. Het zal een ander duel worden. Het wordt wel lastig, dat is het altijd tegen Atlético. Maar we zijn in vorm en zeer gemotiveerd. We zullen alles geven."

Tijdens de 4-0 waren Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Luka Modric en Jamers Rodríguez allemaal niet inzetbaar, nu is de selectie van Real minder gehavend. "Het wordt spannend", verwacht Ancelotti.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen