Clasie niet gevoelig voor opmerkingen aanwinst Kuyt

12 april 2015, 15:06

Deze week kwam naar buiten dat Dirk Kuyt komende zomer terugkeert in De Kuip. De 34-jarige Katwijker, die tussen 2003 en 2006 furore maakte in Rotterdam-Zuid, heeft al meerdere malen aangegeven dat hij hoopt dat Jordy Clasie bij Feyenoord zal blijven. De aanvoerder van de Rotterdammers is echter niet gevoelig voor de wensen van Kuyt.

"Ik laat mijn keuze nooit afhangen van één of twee mensen die mij iets vertellen. Ik maak mijn keuze samen met mijn familie en gezin", zei Clasie zondagmiddag na het duel met Willem II tegen FOX Sports over de opmerkingen van Kuyt. "Advies is altijd mooi, maar daar mag je nooit je beslissing op baseren", vervolgt de captain van Feyenoord.

Zondag kwam er een goede reeks van Feyenoord ten einde, aangezien er met 2-2 gelijkgespeeld werd tegen Willem II. "Vergeleken met de wedstrijden hiervoor was het een stuk minder", stelt Clasie. "Dat heeft iedereen kunnen zien en dat weten we zelf ook. Willem II-uit is altijd lastig. Het was een gelijkopgaande en slordige wedstrijd. We hebben niet ons niveau gehaald en dan zie je dat het moeilijk wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen