Manu baalt na gelijkspel: "We horen hier te winnen"

12 april 2015, 17:53

Na vier overwinningen op rij liep Feyenoord zondag in Tilburg tegen puntverlies aan. Tegen uittredend Jupiler League-kampioen Willem II kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Een te magere uitslag, vindt Elvis Manu.

Manu maakte in het Koning Willem II Stadion het eerste doelpunt van de wedstrijd, hij schoot via de binnenkant van de paal raak. "De bal viel opeens voor mijn voeten en ik schoot zonder na te denken binnen. Ik heb dit seizoen vaker kunnen laten zien dat ik op die manier kan scoren", zegt hij op de officiële website van de Rotterdamse club. Vrij snel hierna kwam Willem II langszij en uiteindelijk ontsnapte Feyenoord door een late goal van Colin Kazim-Richards aan een nederlaag. "Wij horen hier normaal gesproken te winnen", baalt Manu. "We moeten ons richten op de derde plaats. Of we daarmee tevreden kunnen zijn? We plaatsen ons dan in elk geval direct voor Europees voetbal, maar het is ook duidelijk dat we dit seizoen te vaak onnodig punten hebben laten liggen."

Een verklaring voor het matige optreden van Feyenoord heeft Manu niet. "We maakten als team te veel fouten, daardoor kregen we ook twee doelpunten tegen. Misschien was dat een gebrek aan concentratie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen