Streppel: "Dijks is met geen tien paarden te houden"

12 april 2015, 18:14

Bij Ajax werd hij gewogen en te licht bevonden, maar inmiddels timmert Mitchell Dijks nadrukkelijk aan de weg in de Eredivisie. Bij Willem II is hij uitgegroeid tot één van de beste linksbacks van de Eredivisie en dat bewees hij zondag ook in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-2).

Coach Jurgen Streppel had na afloop een opmerkelijk compliment in petto voor de verdediger. "In de tweede helft lukte het ons meer om via Mitchell Dijks op te bouwen. Die is met geen tien paarden te houden dan", sprak hij over de linksback.

Mede dankzij Dijks kwam Willem II twintig minuten voor tijd op voorsprong tegen Feyenoord (2-1), maar de Rotterdammers kwamen daarna nog langszij. "De 2-1 viel misschien wat te vroeg. Dat zei ik al tegen mijn assistenten. De 2-2 viel helaas inderdaad nog. In de laatste seconde was het nog bijna 2-3. Dat schot ging net naast. Ik ben wel tevreden. Op een geweldig veld in een vol stadion, veel doelpunten, een gelijkspel. We doen nog mee voor de play-offs", stelt Streppel tevreden vast op de website van het Brabants Dagblad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen