Van de Looi: "Ben ongelofelijk trots op mijn ploeg"

12 april 2015, 18:27

Vier dagen na de gewonnen halve finale in de KNVB Beker tegen Excelsior slaagde FC Groningen er opnieuw in om een wedstrijd te winnen. In de Euroborg werd SC Cambuur met 3-2 verslagen, een resultaat dat coach Erwin van de Looi zeer tevreden stemt.

"Het was een prachtige week met een goede wedstrijd in Arnhem die we helaas niet wisten te winnen en vervolgens de halve finale van woensdag", blikt hij terug op het gelijkspel in de competitie tegen Vitesse (1-1), vorige week, en het bekersucces. "De emotie, de spanning en ontlading na overwinning op Excelsior. Ik was dan ook benieuwd hoe we het vandaag zouden doen. Natuurlijk wilden we winnen, maar tussen willen en kunnen zit nog wel een verschil."

"Ik ben ongelofelijk trots op mijn ploeg. We hebben 93 minuten uitgestraald dat we wilden winnen. En we konden het ook. Voetballend gingen er wel dingen fout en liepen zaken soms anders dan we wilden. We waren soms ook slordig in de eindpass. Maar de drive en de spirit hebben samen met de steun van het publiek gezorgd dat we verdiend hebben gewonnen", stelt de trainer vast op de officiële website van FC Groningen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen