Cruijff grijpt in: "Niet de bedoeling dat dit gaat escaleren"

12 april 2015, 20:04

Het rommelt bij Ajax en dus is het hoog tijd dat de grote man achter de fluwelen revolutie van enkele jaren geleden, Johan Cruijff, zijn stem laat horen. De voormalig nummer veertien gaat zich weer actief bezighouden met de situatie in Amsterdam, laat hij weten op de website van Voetbal International.

"Binnenkort kom ik naar Amsterdam en vanaf morgen (maandag, red.) zal ik contact hebben met de mensen binnen Ajax", zegt Cruijff. Hij lijkt zich niet al te druk te maken over de ontstane situatie. "Er is heel veel ten goede veranderd de laatste jaren en nu is het tijd voor de volgende stap. Dankzij de landstitels van het eerste elftal is de club weer succesvol en gezond geworden, bovendien wordt er uitstekend werk verricht in de jeugdopleiding. De volgende stap is dat die organisaties steeds meer in elkaar gaan overvloeien."

Onlangs werd bekend dat de leden van het technisch hart niet meer op één lijn zitten. Dat er even onrust is, vindt hij niet zo raar. "Dat gebeurt vaker als een topclub een jaar geen kampioen wordt. En zeker bij Ajax hoort dit soort dingen er al bij sinds de oprichting van de club. We hebben hier te maken met verstandige jongens met enorm veel voetbalkennis. Nu gaat het om de bereidheid naar elkaar te luisteren en de juiste vervolgkoers te bepalen. Het is niet de bedoeling dat dit gaat escaleren. En daar ben ik ook niet bang voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen